Αρχική / Your Stories / Γυναίκα ξυπνάει σε νοσοκομείο και το μωρό της έχει εξαφανιστεί. Τι της είπαν οι νοσοκόμες…

Γυναίκα ξυπνάει σε νοσοκομείο και το μωρό της έχει εξαφανιστεί. Τι της είπαν οι νοσοκόμες…

13895450_10154163600445432_6244578186164257139_n

Ήταν Παρασκευή μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας του 2016 όταν η Lory Beth Synder έφτασε στην παιδιατρική μονάδα γνωστού νοσοκομείου του Αρκάνσας. Μετά την εισαγωγή της 4αρων μηνών κόρης της, Lorelai και τις πολύωρες εξετάσεις, εξαντλημένες, μαμά και κόρη αποκοιμήθηκαν μαζί στο νοσοκομειακό κρεβάτι, περιμένοντας τα αποτελέσματα. Μια ώρα μετά, η Lory ξύπνησε και ασυναίσθητα αναζήτησε, ψηλαφιστά, το στρουμπουλό κορμάκι της κόρης της, όπως έκανε κάθε μέρα όταν ξυπνούσε στο δικό της κρεββάτι, πριν ακόμα ανοίξει τα μάτια της, μια κίνηση που κάνουν χιλιάδες άλλες μαμάδες στον κόσμο. Μόνο που αυτή τη φορά, το χέρι της έμεινε άδειο. Και τότε τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα από έκπληξη.

Η Lory θυμήθηκε πως βρισκόταν στο νοσοκομείο. Είναι δυνατόν να πήραν οι γιατροί την κόρης της για επιπλέον εξετάσεις και να μην την ξύπνησαν; Κι αυτή δεν πήρε είδηση; «Πόση ώρα κοιμάμαι», αναρωτήθηκε; Είχε περάσει λιγότερο από ένα λεπτό από τη στιγμή που ξύπνησε μέχρι τη στιγμή που βρισκόταν ήδη στο διάδρομο του νοσοκομείου, έξω από το δωμάτιο, αναζητώντας μια νοσοκόμα για να μάθει το που βρισκόταν η κόρη της.

Χρειάστηκε περισσότερο από μια ώρα για να εντοπίσει την κόρη της, Lorelai, και πραγματικά πιστεύω κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι σκέψεις περνούσαν από το μυαλό αυτής της μάνας, σε όλο αυτό το διάστημα, που γι αυτήν θα έμοιαζε σαν μια αιωνιότητα. Στο ενδιάμεσο, το νοσοκομείο ξεσηκώθηκε, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία και κατέφθασε για να διεξάγει έρευνα, αλλά ήταν η Lori αυτή που εντόπισε τελικά την κόρη της, στο δωμάτιο μιας άλλης ασθενή.

Όχι, η κόρη της δεν είχε απαχθεί, όπως φοβήθηκε αρχικά και είναι φυσικό. Ούτε είχε κακοποιηθεί σωματικά η ψυχολογικά -αν και για το ψυχολογικά, πολλά μπορεί κάποιος να αφήσει προς έρευνα. Αυτή ήταν η απόφαση που εξέδωσε η αστυνομία αργότερα και προσωπικά μ’ άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν διάβασα όλη την ιστορία.

Τι έγινε όμως με την 4μηνων Lorelai;

«Όταν τη βρήκα, ήταν στο δωμάτιο μιας άλλης ασθενή…», θα έγραφε αργότερα η Lory σε ανάρτησή της στο Facebook, όταν αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απίστευτη αυτή η ιστορία.

«Ήταν ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στην οικογένεια μου. Ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό, σε μια μάνα. Να εξαφανιστεί το παιδί της«, σχολίασε στο προφίλ της.

«Όταν τη βρήκα ήταν στο δωμάτιο μιας άλλης ασθενή. Η εικόνα που αντίκρισα, ήταν μιας άγνωστης γυναίκας σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι, περιστοιχισμένη από 6-7 νοσοκόμες, να μιλάνε και να γελάνε δυνατά ενώ στα χέρια της κρατούσε την 4αρων μηνών κόρη μου. Έτρεξα μέσα στο δωμάτιο και απέσπασα την Lorelai από τα χέρια της βιαστικά, ανακουφισμένη πως η κόρη μου ήταν καλά. Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη γιατί μετά πέρασαν χιλιάδες άλλες από το μυαλό μου. ‘Ποια ήταν αυτή η άγνωστη γυναίκα; Πώς είχε βρεθεί η κόρη μου στα χέρια της; Γιατί είχε πάρει την κόρη μου; Ποιος ήταν ο σκοπός της; Γιατί οι νοσοκόμες το επέτρεψαν και άλλα…’ Να αναφέρω εδώ, πως πρώτον, αρχικά, αρνήθηκε να μου δώσει το παιδί, λέγοντας πως θα την κρατούσε αυτή για να ξεκουραστώ εγώ, λες και την ήξερα από χθες και της είχα ζητήσει βοήθεια. Δεύτερον, μαζί με την κόρη μου είχε πάρει και την τσάντα με τα πράγματά της, πάνες, μπιμπερό κ.α, τα οποία βρισκόταν, τώρα, σκορπισμένα στο δωμάτιο της άγνωστης γυναίκας.

Επέστρεψα στο δωμάτιό μου βιαστικά και από πίσω μου 3 από τις νοσοκόμες, λέγοντας μου πως δεν χρειαζόταν να ανησυχώ, πως γνώριζαν την ασθενή και πως δεν είχε σκοπό να βλάψει την κόρη μου. Όταν έφτασα στο δωμάτιό μου, διαπίστωσα πως η κα Harris -όπως έμαθα αργότερα ήταν το όνομα της- με είχε ακολουθήσει. Και άρχισε να επιμένει να της δώσω πάλι το μωρό μου και να μην ανησυχώ. Θα την κρατούσε αυτή, για να με βοηθήσει να ξεκουραστώ…. Τελικά χρειάστηκε η μεσολάβησή των τριών νοσοκόμων για να απομακρυνθεί από το δωμάτιό μας. Στην συνέχεια, εγώ και η κόρη μου μεταφερθήκαμε σε άλλο δωμάτιο, πιο απομονωμένο, στον όροφο της μονάδας εντατικής θεραπείας όπου και υπάρχουν μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας, μέχρι τη διεξαγωγή έρευνας από την αστυνομία.«

Και η απόφαση της αστυνομίας ήρθε…

«Κανένα έγκλημα δεν διαπράχθηκε αφού η κα Harris δεν σκόπευε να βιάσει ή να κακοποιήσει το παιδί.»

Πώς είπατε;;;;;;

«Κανένα έγκλημα δεν διαπράχθηκε αφού….»

Μάλιστα. Καλά διάβασα λοιπόν!!!!

Προφανώς όποιος θέλει μπορεί να πάρει ένα παιδί χωρίς την άδεια της μητέρας, γονιού, κηδεμόνα και να το απομακρύνει, σε άγνωστο χώρο, για άγνωστο χρονικό διάστημα, χωρίς να ενημερώσει ή να δηλώσει το λόγο της απομάκρυνσης ή το πότε θα επιστρέψει το παιδί. Και όταν το παιδί εντοπιστεί, τυχαίως, από΄έναν αλλόφρων γονιό, που το αναζητά εν τω μεταξύ εναγωνίως και χωρίς να γνωρίζει αν το παιδί του είναι ζωντανό και αν θα το ξαναδεί…. Αφού λοιπόν εντοπιστεί και αφού το άτομο ή άτομα που το απομάκρυναν δεν σκόπευαν να το βιάσουν, κακοποιήσουν κλπ… ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…

«Δεν τη γνώριζα αυτή τη γυναίκα. Δεν γνωρίζω πως έφτασε η κόρη μου στα χέρια της. Δεν γνωρίζω ποιος ήταν ο σκοπός της. Καλό ή Κακός; Ξέρω μόνο πως ήταν ασθενής σε αυτό το νοσοκομείο. Δεν γνωρίζω τι ασθένεια είχε και αν αυτή ήταν μεταδοτική ή αν θα μπορούσε να βλάψει την κόρη μου.Δεν γνωρίζω καν για πόση ώρα είχε την κόρη μου και τι έκανε μαζί της αυτή την ώρα. Δεν μπορώ να διανοηθώ, πώς κάποιος παίρνει το παιδί κάποιου άλλου με το έτσι θέλω και η αστυνομία αποφασίζει, πως αφού το παιδί δεν έπαθε τίποτα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ευχαριστώ μόνο το Θεό που βρήκα το παιδί μου γερό. Είμαστε τυχεροί. Άλλοι γονείς δε είναι πάντα τόσο τυχεροί», έγραψε κλείνοντας την ανάρτηση της η Lory.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!


Εύα Ακριβοπούλου

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

 

Δείτε Επίσης

michelle-williams

«Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου»: Περιγράφει η σύζυγος γνωστού ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Σήμερα, η 36χρονη σύζυγός του Michelle Williams, επίσης ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή …

error: