Αρχική / Κοινωνικά / H φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο: Νεογέννητο αγκαλιάζει τον δίδυμο άρρωστο αδερφό του

H φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο: Νεογέννητο αγκαλιάζει τον δίδυμο άρρωστο αδερφό του

twins-hugging

Η ιστορία του Hawk και του δίδυμου αδερφού του Mason, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους. Αυτό όμως που ραγίζει καρδιές, είναι η φωτογραφία των δύο μωρών, λίγες μέρες μετά τη γέννησή τους.

Ο Hawk γεννήθηκε με (CDH) Εκ γενετής διαφραγματική κήλη, μια σπάνια πάθηση, που εμφανίζεται σε λιγότερο από 1,600 περιπτώσεις ετησίως, δηλαδή σε μικρότερο από το 0,01% των νεογέννητων. Ουσιαστικά το διάφραγμα του νεογέννητου έχει μια τρύπα επιτρέποντας στα κοιλιακά όργανα να εισχωρήσουν μέσα στο στήθος και εμποδίζοντας έτσι την σωστή ανάπτυξη των πνευμόνων.

Image via Facebook

Τη νύχτα που τραβήχτηκε η παραπάνω φωτογραφία, ήταν ο Mason αυτός που ήταν ανήσυχος, λέει η μητέρα του Brandy Guettler και προκειμένου να τον ηρεμήσει αποφάσισε να τον βάλει μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Hawk, στο κρεββάτι της ΜΕΝΝ. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση των διδύμων, 11 μέρες μετά την έξοδο τους από τη μήτρα της μαμάς τούς, αφού ο μικρός Hawk ήταν συνέχεια στη μονάδα της ΜΕΝΝ. Αμέσως ο Mason άπλωσε το χεράκι του και αγκάλιασε τον άρρωστο αδερφό του ενώ ταυτόχρονα χαμογέλασε και τελικά αποκοιμήθηκε έτσι.

Δυστυχώς όταν έγινε αυτή η ανάρτηση από την οικογένεια Guettler , ο μικρός Hawk είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Οι γονείς του όμως θεωρούν πως είναι πολύ τυχεροί αφού κατάφεραν να έχουν μια τόσο όμορφη αναμνηστική φωτογραφία. Χιλιάδες άνθρωποι γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν να συλληπηθούν το ζευγάρι και να γράψουν μερικά λόγια ελπίδας αλλά και ευχές για την οικογένεια Guettler.

 Εύα Ακριβοπούλου

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

michelle-williams

«Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου»: Περιγράφει η σύζυγος γνωστού ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Σήμερα, η 36χρονη σύζυγός του Michelle Williams, επίσης ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή …

error: