Αρχική / Must See / Τραγικό: Πατέρας πυροσβέστης ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο για 8 ώρες

Τραγικό: Πατέρας πυροσβέστης ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο για 8 ώρες

ksexase_to_paidi_tou_sto_amaksi

Άλλο ένα παιδί είχε τραγικό θάνατο, αφού ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αμάξι. Ο πατέρας τονίζει πως μπορεί να συμβεί σε όλους τους γονείς ακόμα και αν η δουλειά τους είναι να σώζουν ζωές και παρακαλεί όλους τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Troy Whitaker, ένας πυροσβέστης από την Florida, κατηγορείται για τον θάνατο του 23 μηνών γιου του, αφού τον ξέχασε στο φορτηγό του για 8 ώρες. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κατηγορούμενου ο Troy έφυγε το πρωί από το σπίτι με τον γιο και την κόρη του αλλά ξέχασε να αφήσει τον μικρό στο παιδικό, αφού άφησε το κορίτσι στο σχολείο.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τη Dailymail, ανακάλυψε το θανάσιμο λάθος του, το απόγευμα που γύρισε σπίτι μετά τη δουλειά.

«Ήταν φανερό ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι το παιδί ήταν στο πίσω κάθισμα , μέχρι που έφτασε στο σπίτι,» δήλωσε ο σερίφης Bob Gualtieri στους δημοσιογράφους . «Ενώ έβγαζε κάποια ψώνια από το αμάξι και κατάλαβε τι είχε γίνει, του έπεσαν όλα κάτω, υπήρχαν παντού λαχανικά, στη συνέχεια έβγαλε το παιδί από το κάθισμα του αυτοκινήτου . «

Παρόλο που ο Troy αμέσως προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, η θερμοκρασία στο σώμα του παιδιού ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Ήταν φανερό πως το παιδί ήταν νεκρό για αρκετή ώρα.

Εκτιμάται ότι το παιδί ήταν στο αμάξι από τις 8.30 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ. Ο πατέρας συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ’αμελείας.

* Απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Διαβάστε επίσης:

ΕΕΤΑΑ: Πώς θα πάρουν τα voucher για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ οι επιλαχόντες

5 πράγματα που δε γνωρίζατε για το νεογέννητο μωρό σας και θα σας εκπλήξουν

Γονείς Προσοχή! Νέα προειδοποίηση για τα αντιβιοτικά που δίνονται στα παιδιά!

 

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: