Αρχική / Uncategorized / Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: Έρχεται η επόμενη δόση για τους δικαιούχους

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: Έρχεται η επόμενη δόση για τους δικαιούχους

oga_oikogeneiaka_epidomata

Το αργότερο έως τις 20 Οκτωβρίου, είναι ο στόχος του ΟΓΑ για την πληρωμή της επόμενης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων. Η ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από το ποσό της τελικής εκταμίευσης που θα απαιτήσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ)

Καθώς οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν την εκκαθάριση των Α21  φαίνεται πως οι τελικοί δικαιούχοι θα είναι περίπου 800.00 και η δαπάνη θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 160 εκατ. ευρώ.

Κάποιες αιτήσεις βέβαια δεν θα εκκαθαριστούν και έτσι κάποιοι δικαιούχοι θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη δόση.

Τα οικογενειακά επιδόματα είναι τα εξής: το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών.

Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα (εξαρτάται από τον αριθμό των ανηλίκων στην οικογένεια αλλλα και το οικογενειακό εισόδημα). Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών φτάνει στο ποσό των 500 ευρώ ετησίως και χορηγείται σε τρεις δόσεις τον χρόνο.

Τα επιδόματα χορηγούνται σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67%.

* Απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση μητέρας για να σώσει των 2 ετών γιο της, Κωνσταντίνο

Το συγκινητικό γράμμα ενός παιδιού στους γονείς του: «Αγαπητή Μανούλα και Μπαμπάκα…»

H διαφορά ανάμεσα στον Καλό – «Τέλειο» και τον Υπεύθυνο γονιό

 

Δείτε Επίσης

%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%bf-babywearing

Το ατύχημα αυτής της μαμάς μας θυμίζει πόσο επικίνδυνο είναι να φοράς το μωρό σου ενώ κάνεις δουλειές

Η Molly Landis είναι νέα μητέρα μιας μικρής μπέμπας. Η κόρη της είναι 4 εβδομάδων …

error: