Αρχική / Must See / 9 πράγματα που η μαμά σου δε σου είπε ποτέ

9 πράγματα που η μαμά σου δε σου είπε ποτέ

%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac-cover_mommy

Η μητέρα μας είναι ο πρώτος και ο πιο καθοριστικός δεσμός που αναπτύσσουμε και ο οποίος επηρεάζει όλη μας τη ζωή. Η μητέρα, για ένα παιδί, είναι το σύμβολο της αγάπης, της ασφάλειας και της ευτυχίας. Θα τρέξει σε αυτή στις καλές και τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, για να μοιραστεί μαζί της τις χαρές και τις λύπες. Για τη μητέρα, το παιδί της θα είναι πάντα το νούμερο ένα. Θα του δίνει προτεραιότητα και θα ανησυχεί συνέχεια, όσο χρονών και αν είναι αυτό. Μόνο που καθώς μεγαλώνουμε, τείνουμε να ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η μητέρα μας και πόσα πράγματα έχει κάνει και εξακολουθεί να κάνει για εμάς. Τα παρακάτω 9 σκίτσα του Igor Kalashnikov παρέχουν μια υπενθύμιση της αστείρευτης αγάπης και φροντίδας που μας δίνουν απλόχερα οι μαμάδες μας.

Γι αυτό λοιπόν κι εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μητέρα μας. Πρέπει να τροφοδοτούμε τη σχέση μας μαζί τους, μέσα από την αγάπη που επιστρέφουμε, το χρόνο που αφιερώνουμε και την επικοινωνία. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε άλλωστε.

%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%b11_mommy

%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac-2_mommy %ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%b1-3_mommy

%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%b1-4_mommy

%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac-5_mommy

%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac-6_mommy

%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac-7_mommy %ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac-8_mommy %ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac-9_mommy

 Εύα Ακριβοπούλου

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

12 σκίτσα που κάθε εγκυμονούσα θα καταλάβει

Η μοναδική σχέση μαμάς και κόρης

Καθημερινές εικόνες μητρότητας

Δείτε Επίσης

πείραμα

Θα σταματούσατε αν βλέπατε αυτό το μικρό παιδί μόνο στο δρόμο; [Πείραμα της Unicef]

Πως αντιδρά αλήθεια ο κόσμος όταν βλέπει ένα μικρό παιδί μόνο του στο δρόμο; Αν …

error: