Αρχική / Must See / Τι τραβάνε μερικές μαμάδες. «Πέφτοντας στην κούνια», είναι ο τίτλος του video που έγινε viral

Τι τραβάνε μερικές μαμάδες. «Πέφτοντας στην κούνια», είναι ο τίτλος του video που έγινε viral

%cf%80%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b9%ce%b1

«Σαν γυναίκα με χαμηλό ύψος ή αλλιώς κοντή, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα στη ζωή μου. Το  μικρό μου ύψος δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο στις καθημερινές μου δραστηριότητες  — κυρίως επειδή τη στιγμή που χρειαζόμουν κάποια βοήθεια βρισκόταν πάντα κάποιος δίπλα μου για να μου την παρέχει. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όμως που αντιμετωπίζουν οι κοντές μητέρες είναι το πως θα βγάλουν ή θα βάλουν το μωρό τους από την κούνια Και είναι πραγματικά κάτι που δεν περνά καν από το μυαλό τους μέχρι τη στιγμή που πηγαίνουν προς αναζήτηση της κατάλληλης κούνιας που θα φιλοξενήσει το μονάκριβο παιδί του και συνειδητοποιούν πως τα χέρια τους δεν φτάνουν να περάσουν πάνω από την κούνια για να φτάσουν το παιδί τους», γράφει η Nikki Sharp Bishop, μητέρα 2 δίδυμων παιδιών κι ενός νεογέννητου.

.

Η Nikki τράβηξε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, με την κάμερα που βρισκόταν τοποθετημένη στο δωμάτιο του μωρού της,  με τη γιαγιά και μητέρα της να προσπαθεί να βάλει το εγγόνι της για ύπνο και το ανέβασε στο Facebook. Έτσι τώρα ο κόσμος έχει μια ιδέα για το τι τραβάνε οι κοντές μαμάδες καθημερινά.

«Όταν το 2007 περίμενα τα δίδυμα μωρά μου και άρχισα να ψάχνω για κούνια, αναρωτιόμουν πως θα έφτανα να ακουμπήσω μέσα το μωρό μου απαλά, χωρίς να χρειάζεται να το πετάξω σχεδόν. Ευτυχώς, εκείνη την εποχή, οι κούνιες με τα πλαϊνά που ανεβοκατεβαίνουν ήταν ακόμα διαθέσιμες. Λέω ευτυχώς, αλλά λίγα ξέραμε τότε για το πόσο επικίνδυνες ήταν.

«Οι συγκεκριμένες κούνιες αποσύρθηκαν το 2011 μετά από κάποια περιστατικά θανάτου νεογέννητων που σημειώθηκαν, με απόφαση της Ένωσης Προϊόντων Ασφάλειας των Καταναλωτών. Προς μεγάλη απογοήτευση αρκετών γυναικών μεν, αλλά απαραίτητη απόφαση για την αποφυγή νέων κρουσμάτων. Και ξαναγυρίσαμε στις γνωστές κούνιες.»

Σήμερα υπάρχουν διαθέσιμες κούνιες με χαμηλότερα πλαϊνά, κούνιες που ακουμπάνε στο πάτωμα και κούνιες με στρώματα που προσαρμόζονται ανάλογα. Αλλά για εκείνες τις μαμάδες όπως η γιαγιά Bishop, το βίντεο με την οποία έχει συγκεντρώσει τώρα 16 εκατομμύρια προβολές, που αγόρασαν κούνιες όπως αυτή που βλέπεται στο βίντεο και χωρίς τα ανάλογα ρυθμιζόμενα στρώματα, ο αγώνας συνεχίζεται.

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Πριν λίγες ώρες καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. «Είμαστε τόσο ερωτευμένοι με αυτή την ευλογία»

Στη μαμά που αφήνει το μωρό της για να πάει στη δουλειά. «Ξέρω πως νιώθεις. Τη μυρωδιά του την κουβαλάς μαζί σου…»

Το παιδί σου θα πέσει τουλάχιστον μια φορά από το κρεβάτι, την καρέκλα, τον καναπέ… Μην ανησυχείς!!

Δείτε Επίσης

6 αθώα ψέματα_mommyandthcityphoto

6 αθώα ψέματα που λέμε στις νέες μαμάδες

Χιλιάδες σκέψεις περνούν από το μυαλό μιας νέας μαμάς τη στιγμή που θα κρατήσει για …

error: