Αρχική / Must See / Δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό στολισμό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας

Δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό στολισμό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας

%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%ba%ce%bf%cf%81-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%b9%ce%bf%cf%85

Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από τη γιορτή των Χριστουγέννων και οι περισσότεροι μετράμε αντίστροφα για τις γιορτινές μέρες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους του χρόνου και κάθε φορά κάνουμε ένα σωρό σχέδια για το πως θα διασκεδάσουμε, τι θα φάμε και ποιους θα δούμε εκείνες τις μέρες.

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, γύρω από το οποίο θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια και οι καλεσμένοι σας, πρέπει να έχει ένα ιδιαίτερο θέμα εκείνη την ημέρα.

Όπως σε ένα γάμο, μια βάπτιση και κάθε ιδιαίτερη εκδήλωση έτσι και την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κέντρο του τραπεζιού ζωντανεύει και αποκτά το χαρακτήρα που εσείς θα του δώσετε. Δεν χρειάζεται κάτι πολύ εντυπωσιακό, μεγάλο ή πολυέξοδο. Βάλτε τη φαντασία και την τέχνη σας και δημιουργήστε ένα θέμα της επιλογής σας, που ταιριάζει με την γενικότερη διακόσμηση του χώρου σας και το ύφος του σπιτιού σας.

Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε  20 ιδέες για να σας δώσουμε έμπνευση.

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

35 γιορτινές ιδέες για να στολίσετε την κουζίνα σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Diy: Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες μαζί με το παιδί σας και στολίστε το σπίτι ή κάντε όμορφα δωράκια

Οι Top 30+1 προτάσεις διακόσμησης Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού!

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: