Αρχική / Must See / Τι κάνουν τα μωρά στη μήτρα; 4D υπερηχογράφημα δείχνει ένα μωρό να τρώει, να κλαίει , να φτερνίζεται

Τι κάνουν τα μωρά στη μήτρα; 4D υπερηχογράφημα δείχνει ένα μωρό να τρώει, να κλαίει , να φτερνίζεται

4d-baby-scan

Ένα ζευγάρι οι Lambert πήγανε στο γιατρό τους για τον προγραμματισμένο υπέρηχο. Μέχρι πρότινος έβλεπαν το μωρό τους από τις απεικονίσεις των 2D και 3D υπερήχων, τώρα όμως για πρώτη μέσω ενός 4D υπερήχου.

Τίποτα όμως δεν τους προετοίμαζε για το πραγματική αυτή μαγεία  της νέας τεχνολογίας των 4D υπερήχων και ενθουσιασμένοι με αυτό που κατέγραψε η κάμερα, αποφάσισαν να ανεβάσουν το βίντεο του γιου τους στο YouYube.

Η τεχνολογία του 4D υπερήχου δείχνει κινούμενες 3D εικόνες  ενός αγέννητου μωρού και οι κινήσεις που καταγράφει δεν είναι ορατές στους άλλους υπερήχους.

Το μωρό των Lambert κοιμόταν και έτσι ζητήθηκε από τη μαμά του να κάνει κάποιες κινήσεις για να ξυπνήσει. Αυτό όμως που είδαν στη συνέχεια τους άφησε με ανοιχτό το στόμα.

Το μωρό φάνηκε να δυσαρεστήθηκε που το ξύπνησαν και άρχισε να παίρνει λυπημένες εκφράσεις ενώ ταυτόχρονα έτριβε τα ματάκια του σαν να έκλαιγε. Στη συνέχεια άρχισε να κάνει κινήσεις με το στόμα, σαν να τρώει, να πίνει και τέλος άρχισε να φταρνίζεται.

«Αυτή τη λυπημένη έκφραση που έκανε τότε την κάνει ακόμα και σήμερα όταν δεν του αρέσει κάτι, όταν δεν θέλει να φάει κάτι», λένε οι γονείς του 3χρονου σήμερα παιδιού.

«Η τεχνολογία αυτή είναι πραγματικά απίστευτη», λέει ο μπαμπάς Alexandre. «Ξαφνικά συνειδητοποιείς όσο πολύτιμο είναι αυτό το πλάσμα που μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μαμάς του.»

Δείτε το βίντεο

Επιμέλεια: Εύα Ακριβοπούλου

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Τι μαθαίνει το μωρό στη μήτρα ακούγοντας τη μαμά του

6 λόγοι που η λεχώνα χρειάζεται φροντίδα και ξεκούραση

Το ατύχημα αυτής της μαμάς μας θυμίζει πόσο επικίνδυνο είναι να φοράς το μωρό σου ενώ κάνεις δουλειές

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: