Αρχική / Must See / 21 προτάσεις για να δώσετε μια θηλυκή νότα στην είσοδο του σπιτιού σας

21 προτάσεις για να δώσετε μια θηλυκή νότα στην είσοδο του σπιτιού σας

21-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%af%cf%83

Μπορεί να σκέφτεστε πως η διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μια και τις περισσότερες φορές είναι ένας πολύ μικρός χώρος, όμως κάνετε λάθος. Η είσοδος είναι ο πρώτος χώρος που βλέπουν οι καλεσμένοι σας αλλά και όποιος μπαίνει στο σπίτι σας. Η διακόσμησή της δημιουργεί μια ατμόσφαιρα για το τι είναι αυτός ο χώρος και ποιος μένει σε αυτόν.

Για εσάς που επιθυμείτε μια κοριτσίστικη ή γυναικεία νότα στην είσοδο που αποπνέει μια γλυκύτητα και μια ζεστασιά, δέστε τις παρακάτω ιδέες που συγκεντρώσαμε.

Οι παστέλ αποχρώσεις παίζουν μεγάλο ρόλο στην κοριτσίστικη ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Όπως επίσης και τα υλικά και οι επιφάνειες.

Για παράδειγμα, αντί των παστέλ χρωμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βελούδο, γούνα αλλά και φλοράλ υφάσματα ή ταπετσαρίες για να δώσετε μια κοριτσίστικη ατμόσφαιρα στην είσοδο του σπιτιού σας. Παρακάτω θα δείτε 21 προτάσεις διακοσμητικών και επίπλων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα.

beach glass benjamin moore

behr mint fizz

cole and son sweet pea

cute feminine entryway

door

entry design

Entry Feminine Room

entry room

entryway decor ideas

entryway decor

entryway ideas

entryway rugs

entryway

faux fur bench

feminine entryway decor

montana gold chrome spray paint

room with feminine entry

rose quartz paint color

small feminine entryway ideas

storage ideas for small spaces

white interiors feminine entry

Επιμέλεια: Εύα Ακριβοπούλου

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

20 πρακτικές και όμορφες προτάσεις Βρεφικού Δωματίου για μικρούς χώρους

37 έξυπνες προτάσεις για να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους στην κουζίνα σας

26 ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με φαναράκια, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: