Αρχική / Must See / 21 βρεφικά δωμάτια για εσάς και το κοριτσάκι που περιμένετε

21 βρεφικά δωμάτια για εσάς και το κοριτσάκι που περιμένετε

21-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και την ανυπομονησία σας. Πραγματικά αυτή η περίοδος που κάθε νέα μαμά σχεδιάζει το δωμάτιο που θα φιλοξενεί το μονάκριβο παιδί της είναι γεμάτη μαγεία και συναισθήματα ευτυχίας. Μαζί με τη χαρά όμως του να νιώθετε το μωρό να μεγαλώνει μέσα σας μέρα με τη μέρα αλλά και την ανυπομονησία να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας, έρχεται και η αγωνία του καινούργιου ρόλου που θα αναλάβετε. Το πρώτο διάστημα είναι δύσκολο για κάθε νέα μαμά και μπαμπά αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος οδηγός και μόλις αφήσετε τον εαυτός σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε στιγμή, ως δια μαγείας θα έρθουν και πολλές απαντήσεις που βασίζονται στο πιο αρχέγονο ένστικτο, αυτό της μητρότητας. Στη συνέχεια είναι στο χέρι σας να καθοδηγήσετε το σύντροφό σας και να μοιραστείτε τις υποχρεώσεις αλλά και τις χαρές του να είσαι γονιός.

Εμείς, ετοιμάσαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε τα πιο όμορφα βρεφικά δωμάτια, για κορίτσια, σχεδιασμένα ειδικά για τις ανάγκες του μωρού σας.

Δείτε λοιπόν 21 υπέροχα βρεφικά δωμάτια για κορίτσια, που ακολουθούν παρακάτω και εμπνευστείτε για να φτιάξετε το βρεφικό δωμάτιο του μωρού που περιμένετε. Εμείς θα σας ευχηθούμε, «Με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

baby girl nursery ideas

baby girl nursery rooms

baby girl nursery themes

baby nursery ideas neutral

baby nursery ideas

baby nursery themes girl

chandelier for girls room in nursery traditional with ceiling mural baby room

classic nursery design for girls

elegant baby nursery

floral wallpaper in girls traditional nursery

girls rooms

grey white and pink nursery

lovely nursery features aviary wallpaper on top half of wall

madisyns shabby chic nursery

mid sized traditional nursery idea for girls

nursery traditional with baby girl

romantic nursery

traditional nursery idea for girls

Traditional Nursery Project Nursery

traditional nursery rooms

traditional nursery

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Το βρεφικό μας δωμάτιο: 33 προτάσεις για αγόρια και κορίτσια

20 πρακτικές και όμορφες προτάσεις Βρεφικού Δωματίου για μικρούς χώρους

17 παιδικά δωμάτια για κορίτσια σε ροζ αποχρώσεις

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: