Αρχική / Must See / 20 εντυπωσιακά παιδικά δωμάτια για μαμάδες με κοριτσάκια

20 εντυπωσιακά παιδικά δωμάτια για μαμάδες με κοριτσάκια

20-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%84%cf%83

Τα περισσότερα σύγχρονα σπίτια, σήμερα, έχουν μικρού χώρους και πολλές φορές διαθέτουν μόνο ένα χώρο για να φτιάξετε το παιδικό δωμάτιο που θα μείνει το αγγελούδι σας. Τι γίνεται όμως όταν κάποια στιγμή έρθει και το δεύτερο παιδί; Τότε πρέπει να βάλετε όλη τη φαντασία και την εφευρετικότητά σας για να μετατρέψετε το χώρο που διαθέτετε σε παιδικό δωμάτιο για 2 άτομα.

Αν είστε μαμά με δυο κορίτσια, τότε οι παρακάτω ιδέες που συγκεντρώσαμε θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε το πιο όμορφο δωμάτιο για τις μικρές σας πριγκίπισσες.

Ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε, μπορείτε να βάλετε δυο μονά κρεβάτια ή κουκέτες. Διαλέξτε τα υπόλοιπα έπιπλα με βάση το γούστο σας και τις χρωματικές επιλογές του δωματίου, αλλά φροντίστε να είναι εργονομικά. Με λίγα λόγια, να είναι άνετα και βολικά προς χρήση και να αφήνουν αρκετό ελεύθερο χώρο για τις δραστηριότητες των παιδιών σας. Δείτε τις 20 προτάσεις που σας προτείνουμε παρακάτω και εμπνευστείτε!!

aqua and purple girls room

blue and pink shared kids rooms

bright and happy shared girls room

girl rooms

girls bedroom with two beds

girls shared room with pink navy

girly shared bedrooms with bunting and handmade pillows

great shared room

kids room

land of nod bedroom

land of nod jenny lind bed

over dyed pink rug and white bunk bed

pottery barn girls room

shared girl bedroom

shared girls room

shared room girls

shared teenage girl bedroom ideas

spray paint room design

twin beds for girls

white and teal bedroom

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Το βρεφικό μας δωμάτιο: 33 προτάσεις για αγόρια και κορίτσια

20 πρακτικές και όμορφες προτάσεις Βρεφικού Δωματίου για μικρούς χώρους

17 παιδικά δωμάτια για κορίτσια σε ροζ αποχρώσεις

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: