Αρχική / Must See / 8 τρόποι να φτιάξετε τις πιο όμορφες μπούκλες χωρίς ψαλίδι μαλλιών

8 τρόποι να φτιάξετε τις πιο όμορφες μπούκλες χωρίς ψαλίδι μαλλιών

%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%b5%cf%82

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται όμορφες μπούκλες στα μαλλιά του. Υπάρχουν πολύ τρόποι για να δημιουργήσετε όμορφες μπούκλες, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι μαλλιών ή ρόλει που καταστρέφουν και σπάνε τα μαλλιά. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε παρακάτω, 8 έξυπνους τρόπους για να αποκτήσετε τις πιο τέλειες μπούκλες.

Χρησιμοποιώντας μια κορδέλα

Βάλτε μια κορδέλα στο κεφάλι. Πάρτε μια τούφα μαλλιών από μπροστά και τυλίξτε τη γύρω από την κορδέλα. Επαναλάβετε και για τα υπόλοιπα μαλλιά. Στερεώστε κάθε τσουλούφι με ένα τσιμπιδάκι. Αφού τυλίξετε όλα τα μαλλιά αφήστε τα για 5-7 ώρες

Χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια μαλλιών

Βρέξτε λίγο τα μαλλιά, ώστε να κρατάνε λίγο υγρασία, βάλτε ένα προϊόν όπως αφρός, τυλίξτε κάθε τσουλούφι στο δάχτυλο σας και στηρίξτε το στο κεφάλι με ένα τσιμπιδάκι, κοιμηθείτε το βράδυ και αφαιρέστε απαλά τα τσιμπιδάκια το πρωί.

Χρησιμοποιώντας μια πετσέτα ή μπλούζα

Λουστείτε και στεγνώστε τα μαλλιά τόσο ώστε να είναι νωπά. Βάλτε ένα καλλυντικό προϊών στα μαλλιά. Τυλίξτε μια μπλούζα η πετσέτα, όπως στη φωτογραφία και βάλτε τη στο κεφάλι. Στη συνέχεια τυλίξτε κάθε τσουλούφι και στο τέλος στερεώστε με ένα κλιπ. Αφήστε τα για πολλές ώρες.

Χρησιμοποιώντας chopsticks

Χωρίστε τα μαλλιά στη μέση και πιάστε 2 αλογοουρές ψηλά. Στριφογυρίστε την κάθε μια γύρω από ένα chopstick και στη συνέχεια περάστε το chopstick στα μαλλιά. Πιάστε τα 2 chopstick μεταξύ τους με ένα λαστιχάκι και κοιμηθείτε το βράδυ.

Φτιάχνοντας ένα κότσο

Τυλίξτε πολλούς μικρούς κότσους

Βάλτε αφρό σε βρεγμένα μαλλιά και απλώστε τον να πάει παντού. Χωρίστε τα μαλλιά σε πολλά τσουλούφια. Στριφογυρίστε κάθε τσουλούφι σε μικρό κότσο και στερεώστε το στο κεφάλι με μια φουρκέτα. Όσο πιο πολλά τσουλούφια φτιάξετε τόσο πιο σγουρά θα γίνουν τα μαλλιά. Αφήστε τα μέχρι να στεγνώσουν τελείως. Λύστε τα και βάλτε λακ.

Χρησιμοποιώντας χαρτοπετσέτες

Λουστείτε και βουρτσίστε τα μαλλιά. Κόψτε χαρτοπετσέτες σε λωρίδες των 5 εκ. Τυλίξτε τσουλούφια όπως με ένα ρόλει και δέστε τη χαρτοπετσέτα για να το στερεώσετε. Όσα πιο πολλά τσουλούφια τόσες πιο πολλές μπούκλες. Κοιμηθείτε Το βράδυ και αφαιρέστε τη χαρτοπετσέτα το πρωί.

Φτιάξτε πολλές μικρές πλεξούδες

Λουστείτε το απόγευμα και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν λίγο. Πλέξτε πολλές μικρές πλεξούδες. Το πόσο χονδρές ή λεπτές θα είναι εξαρτάτε από το πόσο πλούσια μπούκλα θέλετε. Στερεώστε με τσιμπιδάκια στο κεφάλι και αφήστε τα έτσι όλη νύχτα. Λύστε και ξεπλέξτε απαλά το πρωί. Προσθέστε λακ.

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

13 χαριτωμένα χτενίσματα για μεσαία μαλλιά

Νύχια: Η τάση του 2017 για το Γαλλικό μανικιούρ

Νύχια: 35 υπέροχα σχέδια για το χειμώνα και την Άνοιξη του 2017

Δείτε Επίσης

τοκετός και θέση μωρού

Η θέση του μωρού σας κατά τον τοκετό μέσα από φωτογραφίες

Ο μέσος χρόνος διάρκειας του τοκετού για την πρώτη εγκυμοσύνη κάθε γυναίκας, διαρκεί, περίπου, 14 …

error: