Αρχική / Γυναίκα / Be Happy / 6 στάσεις ύπνου και τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητά σου. Εσύ, σε ποια στάση κοιμάσαι;

6 στάσεις ύπνου και τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητά σου. Εσύ, σε ποια στάση κοιμάσαι;

Στάσεις ύπνου

Οι παρακάτω 6 στάσεις ύπνου αποτελούν, σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα έμμεσο τρόπο για να βρούμε ποια είναι η προσωπικότητά μας. Μελετήστε τη φωτογραφία και διαλέξτε ποια είναι η στάση που κοιμάστε συχνότερα -μπορεί να είναι μία ή και περισσότερες- και δείτε ανάλογα με αυτή τι τύπος είστε.

6 στάσεις ύπνου-προσωπικότητα

Στάση 1: Ύπνος στη μια πλευρά με τα γόνατα λυγισμένα σημαίνει ότι είσαι ένα ήρεμο και έμπιστο άτομο. Δεν προσβάλλεσαι εύκολα και ατενίζει το μέλλον με θάρρος και αισιοδοξία. Χαμογελάς ακόμα και στις πιο γκρίζες μέρες και προσαρμόζεσαι χωρίς δυσκολία σε όλες τις αλλαγές που προκύπτουν στη ζωή σου.

Στάση 2: Εμβρυική στάση ύπνου σημαίνει πως αναζητάς συχνά την προστασία, κατανόηση και συμπαράσταση από άλλους. Υιοθετώντας αυτήν τη στάση στον καθημερινό σου ύπνο, προσπαθείς να απομακρύνεις τον εαυτό σου από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Η καλύτερη διέξοδος για την έκφραση των συναισθημάτων σου αλλά και των ικανοτήτων σου είναι η ζωγραφική, ο χορός και η συγγραφή (blogging).

Στάση 3: Εάν κοιμάσαι μπρούμυτα, ακουμπώντας στο στομάχι σου και τα πόδια απλωμένα τότε σημαίνει πως είσαι γεννημένος ηγέτης. Είσαι αυθόρμητο και παρορμητικό άτομο, που παίρνει πρωτοβουλίες και διασφαλίζει την τάξη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή του. Πιθανότατα οργανώνεις τα πάντα εκ των προτέρων και δεν σου αρέσουν οι εκπλήξεις. Η ικανότητά σου να διατηρείς μια υπεύθυνη στάση σε βοηθά να επιτύχεις τους στόχους σου.

Στάση 4: Εάν κοιμάσαι ανάσκελα τότε πιθανότατα είσαι ένα θετικό άτομο, κοινωνικό άτομο, που αγαπά τη ζωή, που έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και απολαμβάνει την παρέα των άλλων.  Είσαι πολύ εργατική, δεν εγκαταλείπεις εύκολα, είσαι ειλικρινής με αυξημένη την αίσθηση περί δικαίου. Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή τη στάση έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

Στάση 5: Εάν κοιμάσαι σαν στρατιώτης σε προσοχή, ακουμπώντας στη πλάτη σου και με τα χέρια και τα πόδια ενωμένα στα πλευρά σου, τότε είσαι άτομο που ξέρεις τι θέλεις, γνωρίζεις ποιοι είναι οι στόχοι σου στη ζωή και ακολουθείς μια συγκεκριμένη πορία για να τους κάνεις πραγματικότητα χωρίς να παρεκκλίνεις. Μπορεί να είσαι αυστηρή, σχολαστική και απαιτητική, αλλά απαιτείς πάνω και πρώτα από όλα τα περισσότερα από τον εαυτό σου.

Στάση 6: Η στάση του ερωδιού με το ένα πόδι λυγισμένο σημαίνει πως είσαι απρόβλεπτο άτομο, που συχνά ελκύεται από διάφορες περιπέτειες ενώ η διάθεσή σου αλλάζει πολύ γρήγορα, τόσο, που μπορεί να μπερδεύει τους γύρω σου. Πολύ συχνά σου είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο όμως τόσο στην καθημερινή ζωή σου όσο και στη δουλειά σου προτιμάς τη σταθερότητα, την ηρεμία και ησυχία.

Εάν κοιμάσαι σε περισσότερες από μία από τις παραπάνω στάσεις, αυτό  αποτελεί σημάδι πως έχεις μια πολυδιάστατη προσωπικότητα με κρυμμένα στοιχεία που ούτε εσύ η ίδια μπορείς να κατανοήσεις ακόμα.

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: