Κεφάλα Έλενα

Κεφάλα Έλενα

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

ΙΑΤΡΕΙΟ

Αθανασιάδη 3-5, 11521 Αθήνα (στάση metro Αμπελόκηποι)

Τηλ.: 210 645 89 59

Email:

www.lasermiopias.grΑναλυτικό Βιογραφικό


Η Έλενα Κεφάλα είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ειδικεύθηκε στη οφθαλμολογία στη Μεγάλη Βρετανία (East Sussex Hospital και Watford General Hospital) και στην παιδοφθαλμολογία στην Ελλάδα (Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης).


Διατέλεσε Αναπληρώτρια Διευθύντρια & Επιμελήτρια Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο Conquest, Hastings της Μεγάλης Βρετανίας.


Ειδικεύεται στη χειρουργική προσθίου ημιμορίου του οφθαλμού, που περιλαμβάνει τομείς όπως η διαθλαστική χειρουργική με LASER και ο καταρράκτης. Εξειδικευμένες γνώσεις στις επεμβάσεις με laser απέκτησε στο Τμήμα Διαθλαστικής Χειρουργικής στο Queen Victoria Hospital του East Grinstead στη Μεγ.Βρετανία.


Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέπτυξε δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα τόσο με τη δημιουργία ιδιωτικού ιατρείου, όσο και ως συνεργάτης και ιατρικός σύμβουλος σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και στο πολυιατρείο του MediSystem.


Είναι μέλος της European Society of Cataract & Refractive Surgeons, της British Medical Association και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών


Έχει δημοσιεύσει σε διάφορα ξένα κι ελληνικά επιστημονικά περιοδικά κι έχει λάβει μέρος σε πληθώρα ιατρικών συνεδρίων με ανακοινώσεις. Ενημερωτικά άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα έντυπα του ημερησίου και περιοδικού τύπου. Περιλαμβάνεται στη λίστα των προτεινομένων οφθαλμιάτρων της British Embassy of Athens.


Μιλά άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.