Φαρδογιάννη Βίκυ

Φαρδογιάννη Βίκυ

Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC

ΘΗΛΑΣΜΟΣ-THILASMOS

Θεμ. Σοφούλη 4, 54646 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310.407365, 6948.513168

Email:

www.thilasmos.comΑναλυτικό Βιογραφικό


Η Βίκυ Φαρδογιάννη είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, και μητέρα δύο παιδιών. Ζει με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη, εργάζεται στο χώρο του θηλασμού από το 2001 και έχει βοηθήσει εκατοντάδες γυναίκες να θηλάσουν τα μωρά τους.


Η αρχή της εκπαίδευσή της έγινε από την La Leche League.


Πιστεύει ακράδαντα ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο η φυσική/φυσιολογική τροφή για τα μωρά, αλλά και ο καλύτερος τρόπος ανατροφής τους. Γνωρίζει όμως εξίσου καλά τόσο από προσωπική πείρα όσο και από επαγγελματική εμπειρία ότι ο θηλασμός δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση και ότι η απόφαση της μητέρας να θηλάσει αλλά και να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τις «παγίδες» εξαρτάται τόσο από τη θέληση και την πίστη στον εαυτό της όσο και από τη σωστή πληροφόρηση και υποστήριξη.


Με εφόδιο τις γνώσεις, την εμπειρία της και με μεγάλη ευαισθησία και ενσυναίσθηση, έχοντας ως αποστολή να βοηθήσει όλες τις μητέρες να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, υποστηρίζει με τους εξής τρόπους:


· Με ιδιωτική συμβουλευτική στο χώρο σας


· Με συμβουλευτικές συνεδρίες μέσω τηλεφώνου ή Skype


· Με ιδιωτική συμβουλευτική σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος


· Με ομαδικές ενημερωτικές συναντήσεις στο χώρο του καταστήματος


Παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο διαβάζοντας συνεχώς και συμμετέχοντας σε συνέδρια ανά τον κόσμο. Συνεργάζεται με παιδιάτρους και γυναικολόγους, αρθρογραφεί για θέματα θηλασμού, μεταφράζει ξένα άρθρα με ενδιαφέρουσα θεματολογία για τα μωρά, δημοσιεύει άρθρα συναδέλφων τα οποία βρίσκει χρήσιμα και ενδιαφέροντα.


Πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος της, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το θηλασμό ενός μωρού, καθώς επίσης και διάφορα εναλλακτικά είδη για το μωρό, όλα φυσικά και οργανικά.